Home / Ervaringen van cliënten

Ervaringen van cliënten

Heel erg bedankt Jose. Ik ben er heel blij mee! Ik heb veel van de training opgestoken. Het heeft me tot dusver al veel gebracht en vooral veel inzicht gegeven. Daar ben ik je dankbaar voor. Uiteindelijk begint nu de echte praktijk en ik hoop het vast te kunnen houden. Ik houd je wel op de hoogte. Nogmaals dank. (Reactie na een Mindfulness training)

“Hier word ik zo blij van” (Reactie n.a.v. een workshop beeldend werken))

De workshop heb ik als heel  geweldig ervaren. Heel erg bedankt! ( beeldend werken)

Bedankt voor je goede coach zijn, ook al weet ik dat ik met dit ene woord tekort schiet. (Voetreflexmassage en Mindfulnesstraining )

“Ik heb hier meer geleerd over mezelf als in 5 jaar psychotherapie”. (Voetreflexzonemassage)

Bedankt dat je me zoveel gevoelens  van vertrouwen geeft dat ik je dit kan vertellen. Er is buiten een  vriendin die ik maar af en toe spreek,  niemand waar ik dit mee kan delen, oh ja mijn jongste broer ook wel maar die zie ik maar een enkele keer met een verjaardag dus dan heb je het ook niet over deze dingen. (Voetreflexzonemassage  en beeldend werken)

“Oh, nu snap ik waarom ik steeds hetzelfde doe” ( Beeldend werken)

Jose heeft gouden handen en een luisterend oor zonder oordeel. Hierdoor durfde ik beetje voor beetje dieper in mezelf te kijken. Jose, bedankt. (Voetreflexzonemassage)

Mijn migraine is nagenoeg verdwenen door de voetreflexmassage van Jose, daarnaast heb ik ook nog de nodige inzichten in mijn levensstijl gekregen. Dit was een enorme meerwaarde.

Een hele prettige manier om te kunnen ontspannen in een fijne en prettige ruimte, door een warme vrouw. Ik heb geen klachten, maar de ontspanning is een weldaad voor mijn lijf en geest. Ik kom af en toe even langs om gewoon even te genieten. (Voetreflexzonemassage)

 

Top