Home / Voetreflexzonetherapeut

Voetreflexzonetherapeut

Na ruim 15 jaar als voetkundige werkzaam te zijn geweest werd ik keer op keer verrast door het levensverhaal dat iedere voet te vertellen heeft, de spiegel van de ziel.

Ik besloot de opleiding tot voetreflexzonetherapeut te gaan volgen. In 1997 sloot ik de 3 jarige HBO-opleiding bij Sonneveld Opleidingen af en ben ik mij volledig gaan richten op deze mooie, krachtige therapie.
Na het afstuderen heb ik aansluitend de H.B.O. Medische Basiskennis gevolgd bij de School voor Homeopathie;  hiermee kon ik me  aansluiten bij de Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten, de VNT.

De jaren daarna ben ik me blijven verdiepen in allerlei aspecten van de natuurgeneeskunde. Dit d.m.v. scholing in:

  • ‪Bach bloesems
  • Voetdiagnostiek
  • Chinflex®
  • Holistich Pulsing
  • Klassieke homeopathie

De kracht van de voetreflexzonemassage kan verdiept en versterkt worden door inzetten van bovengenoemde therapieën. Voetdiagnostiek kan bijvoorbeeld  inzicht geven in je sterke en zwakke punten. De voeten zijn een spiegel van de ziel. Door dit te duiden kun je nieuwe inzichten verwerven over jezelf en kun je werken aan je persoonlijk ontwikkeling. Daar waar nodig maak ik gebruik van bovengenoemde therapieën. De ervaring is dat deze elkaar ondersteunen en versterken.

 

Top